Tantramassage workshop 2

Tantramassage workshop 2
(FOR DIG, SOM HAR DELTAGET I ÉN AF VORES TIDLIGERE WORKSHOP, ELLER SOM HAR ERFARING I AT GIVE TANTRAMASSAGE).

Kender I det… at have deltaget på en workshop, komme hjem og være begejstret for at komme i gang, for så at finde ud af, at I har glemt så meget?

Hvor meget kan I huske fra jeres første tantramassage-workshop?

Niveau 2 er en mulighed for at samle op og finde inspiration. En stilling eller bevægelse, som I havde glemt, fandtes. Uden at være teknisk vil vi gerne hjælpe jer med at udvide jeres palette af muligheder.

Her er også en chance for at fordybe sig i Sarongkunst. 1001 måder at lege med en sarong, tage den af din partners krop med opfindsomhed uden at miste nærvær og kærlighed i hver eneste bevægelse eller på forskellig vis at kærtegne kroppen.

På denne workshop, som er for jer, der har prøvet at give en tantramassage før, vil I få mulighed for at lege, grine og eksperimentere med f.eks. bevægelse i massage. Samt at undersøge rollen som ”giver” og ”modtager”.

En tantramassage er ikke statisk, hvor din partner ligger pænt på ryggen, og du gør noget ved hans/hendes krop. En massage kan blive til en dans, eller som to slanger, der slynger sig om hinanden. Det kræver tillid og øvelse at opbygge energien og en nærmest elektrisk tilstand. Vi tilbyder en dag, hvor I får inspiration med hjem til at lege, og hvor I netop får vejledning i at finde jeres krops muligheder og fordele og udnytte dem.

Der vil også være mulighed for at fordybe sig i Yoni- og Lingam-massage, og hvis tiden og lysten er der, en introduktion til analmassage. Vi sætter opmærksomhed på energierne, som kan mærkes når man er stille nok indeni. Vi kigger lidt på anatomi og ser billeder af, hvordan Templet ser ud;).

Denne workshop for “avancerede” er til jer, der er i fast forhold, eller som på anden måde har dannet partnerskab til vores workshop.

Vi masserer og nyder den fri kontakt mellem hud og krop samt den store intimitetsgrad, som skabes ved en dynamisk tantramassage, hvor der ingen grænse er i kontakten til nøgenhedens kraft.

Mulighed for at bytte partner kan komme på tale i nogle øvelser, og der kan også være mulighed for 4-håndsmassage.

Ja, der er mange ting, som kan leges med og undersøges, og tiden er alt for kort. Derfor vil vi sammen med jer i løbet af dagen finde ud af, hvor der ønskes fordybelsestid.

Lige som på vores niveau 1 kan I rykke én dag ud af kalenderen til både at lære, at lege, at eksperimentere og specielt at have tid til hinanden uden hverdagens afbrydelser.

Vi glæder os til igen at danne rammen om en dag i sanselighedens tegn, hvor I kan møde ligesindede, snakke om grænser, frihed og lyst, samt lade kroppen slappe af og nyde berøringens beruselse.

Er du uden partner, kan vi forsøge at hjælpe uden dog at love, at vi har et match.

Vi sørger for forplejning under hele workshoppen.

Pris 700,- pr. person.
Har du deltaget i en af vores workshops før, er din pris 700,- kr. pr. person.

Praktisk info…..

Hvert par medbringer:
Liggeunderlag/Madras
Lagen
Små håndklæder til at tørre hænder med.
Håndklæde.
Olie, beholder til olie med lille hul, så olien ikke løber ud, evt. med pumpe
Desinfektionsvæske.
Lille bakke el. lign. til at stille olien på.
Strømper, hjemmesko eller lign.
Sarong.
Mandelolie evt. tilsat kokosolie er en god neutral olie. Snak med din partner, om der er noget han/hun ikke kan tåle.

Alle kommer med et godt humør og et åbent hjerte.

Nøjagtig adresse får i inden workshoppen i en privat besked.

Har du brug for overnatning i Jylland pga. du kommer fra Sjælland eller fyn, skriv og vi finder ud af noget.

KH
Jens

Hvornår:

Er du nysgerrig så skriv eller ring.
ws@tantra-universet.dk
Tlf. Jens, 42479130

Tilmelding på mail til: ws@tantra-universet.dk

Lukket for kommentarer.