Tantra

Tantra-Universet

Tantra er et udtryk, der kommer fra østlig filosofi.  

Det refererer til åndelig udvikling.  

Hvad angår tantrisk massage, sigter de mod at frigøre ånden og dens ekspansion.  

Det ultimative mål med denne praksis er generering og håndtering af en energi, der er i stand til at bringe personen til en tilstand af bevidsthed og fylde.  

Gennem hele denne proces er kroppens figur den centrale akse og opfattes som en hellig og øverste enhed.  

Det er også vigtigt at overveje, at en af ​​grundpillerne i denne praksis er accepten af ​​sig selv som et væsen, og at kun på denne måde er det muligt at nyde godt af dens fordele.  

Med den “bevidste berøring” vil vi nyde fylden af ​​at føle “her og nu”, og du vil give tilladelse til, at enhver følelse, der kommer fra dit hjerte, kan manifestere sig. Glæde, glæde….  

I massagen stimuleres de erogene zoner, hvilket tillader selverkendelse gennem fornemmelser.  

Tantrisk massage er mere end et seksuelt element, den søger fornøjelse, og selvom den kan forårsage orgasme, er den egentlig ikke dens hovedformål, orgasme eller ejakulation er ikke målet.
Selvom de bliver godt modtaget, forfølger vi dem ikke, selvom det opretholder et forhold tæt knyttet til de seksuelle organer, faktisk bruges nogle specifikke termer til at referere til de intime områder af mennesket.  

Det mandlige kønsorgan er for eksempel kendt som Lingam, hvis betydning er en lysstav.  

Mens kønsorganerne hos kvinder er kendt som Yoni, hvilket betyder helligt rum eller tempel. Hver gang vi taler om tantrisk massage, relaterer vi det normalt til sex eller seksualliv, men tantra dækker over mange flere aspekter med afslappende og medicinske egenskaber.  

Som tantramassør handler jeg ud fra en dyb forbindelse med mig selv og med alt naturligt, idet jeg rører ved hver del af din krop, som den har brug for det.  

Dette er kærligt afslappende og spændende. Mine hænder kærtegner blidt og udstråler varme i hele din krop. Jeg vil kærtegne din hud med ømme berøringer af mine fingerspidser, fjer, olier…  

En tantramassage påvirker direkte din vitale energi, vækker den og sikrer, at den flyder gennem hele din krop. På denne måde, udover at give en overflod af sensuelle lækkerier, åbner den hjertet ved at hæve kundalini (vital/seksuel energi), til hjertet, udvide det i hele kroppen, projicere det til alle vores livs kreative indsats, projekter, ideer, ønsker, illusioner … for at hjælpe dem med at materialisere sig. Det hjælper at forbinde med vores essens, at genkende den energi, vi er, at forbinde med os selv, at elske os selv…  

De forskellige praksisser for denne massage gennem kontakt er rettet mod at fremme en tilstand af ro. Bliv bevidst om, at vores krop giver et godt humør.  

Fordelene ved denne massage er ikke kun beregnet til at stimulere seksuel lyst, men det er også en glimrende teknik til at afværge angst og lære vores egen krop at kende, den hjælper med at opretholde mental og fysisk balance.
Formålet er terapeutisk og kan understøtte genopretning af helbred i lyset af stress, frygt, tristhed, vrede, angst, utilfredshed med livet eller dysfunktioner i seksualitet, også forbedre personen, når de ikke følte, at de havde særlige vanskeligheder.  

I et miljø med dyb respekt, fuldstændig opmærksomhed, forsigtighed og tillid kan du give slip, vise dine følelser, føle varme og lyst.
Når energierne begynder at flyde, og der ikke er intentioner om at få en orgasme, fører den tantriske massage til en højere dimension af afspænding og bliver til meditation.  

Under tantramassagen vækkes seksuel energi (kundalini) i hele nervesystemet, hvilket harmoniserer chakraerne og renser energikanalerne i hele kroppen.
Dens formål er at forbinde seksualitet med kærlighed, fjerne blokeringen af ​​det hellige punkt, hæve Kundalini-energien og frigøre blokeringer i processen. 

Åndedræt udført fra mellemgulvet, for at løsne angst og opnå balance, spiller en meget vigtig rolle under massagen, da det hjælper at være nærværende, at være opmærksom på kroppen og at udvide energien.
Vi vil forsøge at pace vores vejrtrækninger for at opnå den maksimale forbindelse.  

Kønsorganerne hos mænd og kvinder er kraftfulde organer og energilagre.
Men de indeholder også stress, blokeringer, følelser og stillestående sår.
Netop derfor er det ekstremt vigtigt at inddrage dem i massagen.  

Den tantriske massage kan være en helbredende massage, af nydelse, af forbindelse,….  

Lad alt helbrede fra hjertets energi. 

Kontakt mig for mere info og priser på:

Tlf: 424 7-9-13 0
Mail: jens@tantra-universet.dk

Lukket for kommentarer.