Jens

Jeg tilbyder:

Tantramassage + del af 4 håndsmassage.
Tantrabondage.
Underviser på workshop.

Jeg er uddannet Tantramassør og lægeeksamineret fysiologisk massør i 2012.

Profilbeskrivelse:

Navn: Jenschi

Beskæftigelse: Uddannet Tantramassør på Mahamudra og lægeeksamineret fysiologisk massør (2012)

Interesser: Tantramassage, energiarbejde, tantrabondage, undervisning på workshops, Reiki, motion (løb, cykling, padleboarding)

Om Mig:

Jeg er en passioneret uddannet tantramassør og lægeeksamineret fysiologisk massør, med mere end et årti i feltet.
Min rejse i tantraens verden begyndte i 2012, efter jeg oplevede min første tantramassage hos Edenshave.
Denne oplevelse blev en åbenbaring og inspirerede mig til at forfølge en dybere forståelse af kroppen, energi og nærvær.

Min uddannelse som tantramassør på Mahamudra har udstyret mig med teknikker og indsigt i at arbejde med energier og skabe dyb forbindelse i mine sessioner.
Jeg har også haft fornøjelsen af at deltage i en workshop med Somananda Moses fra Bhairava Yoga, der har undervist mig i at bruge energi tantramassage til at åbne op for de indre energier, der findes i os alle.

Jeg fortsætter med at dygtiggøre mig ved at deltage i workshops og træningsseminarer rundt omkring, senest på Samsø hos Tantraværkstedet i 2022.
Jeg har også udvidet min viden og evner ved at tage en Reiki 1 uddannelse i efteråret 2022.

I forhold til tantrabondage har jeg søgt viden hos eksperter som Jan & Tanja Scot i København og har også været en aktiv deltager i Klub Nawa i Aarhus.
Efterfølgende har jeg kombineret disse to former til denne unikke dimension af tantra.

Jeg er en evigt nysgerrig person, der altid søger nye måder at massere på og udforske nye aspekter af tantraverdenen. For mig er tantra mere end blot en praksis; det er en livslang rejse. Mine massager er som meditation for mig, og jeg nyder hvert øjeblik af nærvær og fordybelse.

Uden for mine tantriske interesser er jeg en aktiv person i min fritid, der elsker at løbe, cykle og stå på padleboard. Disse aktiviteter hjælper mig med at opretholde balance og styrke min forbindelse til min egen krop og naturen omkring mig.

Jeg ser frem til at møde mennesker, der deler min passion for tantra, energiarbejde og selvudvikling og til at skabe meningsfulde oplevelser sammen.

Namaste

Lukket for kommentarer.